Kolossenzen 3 Gebed

Gebed Kolossenzen 3

Een gebed gebasseerd op Kolossenzen 3: Lieve Vader help mij vandaag om te verlangen naar de dingen in de Hemel. Help mij om de Hemelse dingen op de eerste plaats te zetten in mijn leven en niet de aardse dingen. Help mij om mijn aardse verlangens te doden: Hebzucht, Verkeerde dingen op het gebied van seks, boosheid, driftbuien, het naar bed gaan met verschillende mannen en of vrouwen, gemeenheid, roddel, leugens en grove woorden. Opdat wanneer Jezus komt, te zien zal zijn dat ook ik deel neem aan Uw Hemelse macht en majesteit.

Help mij O Lieve Vader om te begrijpen dat ik ben uitgekozen door U en dat U van mij houd. Help mij om daarom juist vol medeleiden, goedheid, bescheidenheid, vriendelijkheid en geduld te zijn. Help mij om verdraagzaam te zijn en men te vergeven opdat U mij vergeeft. Help mij om vol van liefde te zijn, tegenover mijn man/vrouw, mijn vader/moeder, mijn kinderen en mijn broeders en zusters.

Help mij om mijn werken goed te doen wetende dat ik U ermee gehoorzaam. Ik bid dit voor zowel mijzelf als mijn mede broeders en zusters. Met Uw kracht is alles mogelijk. Alles in Jezus naam. Amen ❤

Het Woord van Gister:

https://www.glory2god.faith/matteus-5-44/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *